Trött..

Känner att jag har dissat bloggen lite nu.. Aja, i morgon ska jag lägga upp ett inlägg med bilder också i alla fall :D Ska fråga Madde hur man laddar över bilder från Iphonen utan usb-sladd. Tror att det går, jag har ju bluetooth på både datorn och telefonen. Jaja.. nu ska jag sluta tjata ;)
 
Gonatt ♥

Några höst/hund-bilder

 
Lite höstbilder på Remus som jag tog när jag kom hem från skolan idag. Jag har inte fotat alls mycket den senaste veckan, har ingen inspiration. Det har ju varit så tråkigt väder flera dagar nu, och det gör mig fotodeprimerad! Hatar gråvit himmel! Världens fulaste ljus enligt mig! 
 
Nej, nu ska jag sluta klaga, det blev ju några bra bilder i alla fall :D Remus är nästan den perfekta fotomodellen, bara man har med sig godis, haha! Sötnosen! ♥

Ny redigering

 

Trött Hund?

Remus som försöker facerapa mig ;)
 
Haha, nej han vilar bara huvudet lite. Jag ska nog sluta ställa datorn på armstödet när jag har använt den, eller vad säger ni? :)
 
 

Underbar


En liten häst

En gammal bild från oktober 2011. Hur många spindlar hittar ni??
 
Som bilden kanske skvallrar om har jag varit i stallet idag. Dock var det inte den här hästen jag red på, utan på en livs levande som heter Dustan. Det gick ganska dåligt faktiskt, men det var kul ändå. Känns lite halvbra att min lillasyster rider tio gånger bättre än mig.. Men, men, hon har ju faktiskt ridit väldigt mycket längre och mer än mig. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. 
 
Ha det bra ♥

Objektivmugg

Bilder från kaffebrus.com
 
Hittade världens coolaste kaffemugg! Som om man dricker kaffe ur ett objektiv! Haha, jag tyckte att det var kul i alla fall. Hade jag druckit kaffe kanske jag hade köpt den, men nu gör jag ju inte det.. Finns att köpa här om man skulle vilja det.
 
Nu ska jag plugga, ha det bra! ♥

Språkresa 2013

Bild från i torsdags.
 
Idag hade jag egentligen tänkt visa bilder på mina inköp från Ullared, men det blir inget med det! :p Jag skulle ha fotat allt idag, men sen började jag surfa runt och ta reda på fakta om språkresor till Malta 2013, och det verkar som att det blir av! Jag och Jennifer ska vara i Malta i tre veckor nästa sommar! Längtar redan!
 

11 oktober

 
 
Idag när jag kom hem från skolan var det så fint väder att jag var tvungen att gå ut och fota! Det blev inte jättemånga bilder, för Remus kan inte gå så långa promenader än, men några blev det i alla fall. 
 
Igår var det sista 2krona-seglingen för i år. Lite sorgligt att jag inte kommer att segla på flera månader nu, när jag är van att segla typ tre gånger i veckan! Jag och Jennifer tränade starter (utan motsåndare, haha) och rullslag. Det gick lite halvbra, jag var lite för oseriös kanske ;)
 
I morgon kommer jag äntligen få reda på resultatet på matteprovet vi gjorde i fredags! Tror att det gick ganska bra faktiskt, men man vet ju inte säkert. I morgon kommer min moster Ingmari hit, och på lördag åker alla utom pappa till Ullared och gör av med pengar :D Längtar!
 
 
 

Fika på Lejas ♥

Från vänster: Isabelle, Caroline, Ellen, jag och Jennifer.
 
Haha, så här ser man visst ut efter att ha fikat på Lejas! Men gott var det! Blev morotskaka för mig, medan alla andra tog någon sorts chokladkaka. 
 
Jag börjar ångra alla mina havsbad den senaste tiden, har åkt på världens förkyldning! I och för sig var ju inget av doppen frivilliga, men jag får väl skylla mig själv på nåt sätt ändå.
 

Lysekil RS Feva Sprint

 
 
 
 
 
Lite bilder från seglingen idag, det gick sämst, men var kul ändå. 
Dagen började med att vi fick veta att vi inte skulle segla förrän tre timmar senare, så vi hittade en Lysekilare som följde med och visade var Coop låg. Där köpte vi godis, och sedan väntade vi på att vi skulle segla. Själva seglingen gick väl inte jättebra direkt, och när vi var klara gick vi ner till hamnen och kollade vad Lysekilarna gjorde. Det skulle vi inte ha gjort xD Slutade med ofrivilligt dopp i ca 13-gradigt vatten! 
Haha, men det var kul i alla fall ;) 
 
Nu ska jag sova, gonatt ♥

Fula Uddevalla och seglingstävling

 
Vi har en fotouppgift i skolan som går ut på att man ska fota Uddevallas värsta sida, och sen skriva en lite ironisk text till det. Så här blev resultatet! ↑ 
Man blir ju inte så jättesugen på att flytta hit direkt. 
 
Idag har jag i alla fall varit och tävlat i Lysekil. Segling såklart. Det gick inte så jättebra faktiskt, vi fick inte till gennakern och det var några saker som inte stämde helt. Men det var kul i alla fall! Imorgon går finalerna och då ska vi segla bättre! Dock kan vi som bäst sluta som sjua, eftersom vi inte klarade oss till kvartsfinalerna.
Jaja... Det var som sagt kul, och det ska bli roligt i morgon också! 
 
Nu ska jag snart sova, är jättetrött och ska upp vid sju i morgon. Det blir nog lite bilder i morgon också, jag ska höra med pappa om han kan fota lite med min kamera.
 
Ha det bra ♥

Höst

 
Jag älskar hösten! Löven får fina färger, ljuset är helt fantastiskt och man kan använda varma kläder, som halsdukar, mössor och vantar ♥
 
Det jag inte gillar med hösten är att det blir mörkt fort, och att det är kallare i vattnet. 
Idag var jag och Jennifer med på Lysekils segling, och när vi hade seglat i kanske en kvart så tog jag och Jennifer ett ofrivilligt dopp. Vi kapsejsade med båten alltså. 
Det var inte jättekallt i vattnet, och vi fick upp båten ganska snabbt, så det var nog en ganska bra upplevelse, med tanke på att vi faktiskt kan kapsejsa när vi seglar på lördag. Nu vet vi hur vi vänder upp båten snabbt och hur vi ska ta oss upp i den. 
 
Imorgon blir det matteprov, och på lördag tävling i Lysekil! Det kommer nog att gå ganska bra på matten, och på tävlingen kan det nog gå lite hur som helst. Förra året kom vi tvåa, så vi satsar såklart på förstaplatsen! 
 
Gonatt ♥
 

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Äntligen klar med bloggen!

Sååå! Efter många timmars ändrande och pillande i stilmallen ska jag äntligen starta upp min blogg! Den är inte helt klar än, måste fixa en presentation, en bättre header och lite såna saker, men jag ska äntligen börja skriva inlägg! :D
 
Inläggen kommer att handla om min vardag; t.ex. skolan, seglingen och ridningen, men framförallt kommer jag att ladda upp foton som jag har tagit. Här får ni ett litet smakprov på vad många av bilderna kommer att föreställa.
 
 
Vår fina hund Remus ♥

RSS 2.0