Josefin o Tamara #3

 
Det har blivit väldigt mycket Tara och Josefine på bloggen det senaste, men jag kan inte låta bli! :D De var så himla snygga framför kameran och jag är otroligt nöjd med bilderna!

Teo och Malte #2

 
För ett tag sen la jag upp en bild på Teo och Malte, och sedan glömde jag liksom av att jag hade fler. Så här kommer en till! ;)

Moa

 
En bild på fina Moa. Jag förstår inte hur hon lyckas bli så snygg på alla bilderna! I och för sig har hon ju fått öva ganska mycket, jag vet inte hur många gånger jag har dragit iväg henne på fotoshoots! Haha, jag har några väldigt roliga bilder på henne nu när jag tänker efter xD Men i alla fall... Hon blev väldigt snygg på bilden ovan, så därför lägger jag upp den. ;) 

Fler bilder!

 
Här är några fler favoriter från igår. Jag struntar nog i att ha en riktig bildbomb, utan jag lägger upp bilderna när jag har redigerat dem. Det får ju inte bli för mycket av det goda ;)

Fotografering med Josefine och Tara

 
Två av måååånga favoriter från kvällens fotografering. Josefine och Tara var fantastiska framför kameran och jag blev så nöjd med bilderna. Jag kunde inte låta bli att redigera några med en gång, fast jag egentligen ska sova, haha. 
 
Imorgon kommer det upp fler bilder, håll utkik! :D

Skansberget levererar

 
Här är några av bilderna jag fotade på Jennifer och Marielle i lördags. Det blev inte så många bilder, men dessa blev jag nöjd med i alla fall. Vi hade dessutom en supertrevlig picknick innan vi började fota som involverade choklad, muffins och mycket trumpetande med maskrosstjälkar.
 
Imorgon ska jag fota Moas kompis Josefine och hennes häst, det ska bli superkul! Fast jag är lite nervös, jag har ingen aning om hur det ser ut där vi ska fota och jag har heller inte fotat hästar på jättelänge. Men jag tror nog att det går bra, det borde ju inte bli annat med kvällsljus, vit häst och en söt tjej med illrött hår. Låter bra? Jaa!

Photoshoot i rabatten

 
Visst har han blivit stilig, vår kooiker Malte? Och modella kan han också. För en gångs skull tittade han mot kameran med ögonen öppna när jag fotade honom, och det händer inte ofta kan jag säga. 
 
Annars då? Idag har Ellen varit här och vi har pluggat spansk grammatik en stor del av dagen. Gått till Ica och lagat potatismos med lax har vi också hunnit med. Imorgon väntar nationellt prov i spanska (Aaaaaaah!!!) och senare planeringsmöte på Viken Ägir. I helgen är det läger i klubbhuset som gäller, längtar! 

Magiskt motljus vid Skansberget

Foto vänstra bilden: jag. Foto högra bilden: Moa
 
Igår kväll åkte Moa och jag till Skansberget och fotade i det fina kvällsljuset. Då vi hade en tid att passa hann vi inte fota så många bilder, men de vi hann blev underbara (om man får säga så om sina egna bilder)! 
 
Idag var vi också och fotade på Skansberget, den här gången med Jennifer och Marielle. Trots det starka solljuset fick vi ändå några bra bilder som kommer upp inom kort. Skansberget levererar!

RSS 2.0