Stripes

Modell: Moa
 
Här är en bild från i fredags när jag och Moa gick ner i den läskiga och mörka källaren för att fota. Det blev bl.a. några bilder som inkluderade (fint ord!) en öppen frys och en rävsovande Moa. Men de bilderna kommer nog inte upp på bloggen, tror inte att Moa godkänner det! ;) Bilden ovan är fotad i ett litet förråd där vi av någon anledning förvarar glasburkar, och med en golvlampa som lyser snett ner på henne. Som jag har sagt många gånger förut; Moa borde satsa på modellyrket! 
 

I studion

 
Sista bilden fotad av Alice.
 
Oj..! Har jag en blogg?! Det hade jag helt glömt bort... hehe... 
 
November månad har i alla fall spenderats med plugg, träning och kompisar. Pretty little liars, Hela Sverige bakar, Dessertmästarna, Med Clara Henry, Semi, Snooza med Simon och Emil och Williams Lista 2 har väl också fått plats på mitt fullspäckade schema ;) I skolan har vi fotat mycket i studion, där vi har experimenterat med ljus istället för att köra safe med softboxar snett framifrån. Det har varit kul i alla fall!
 
Hoppas att ni har en mysig november! ♥

Rörvik with friends

Fyra dagar av höstlovet har jag spenderat med Malta-kompisar i en stuga i Rörvik, Dalsland. Det har varit supermysigt och så kul att få träffa Anna, Julia och Linn igen! Det var såklart kul att träffa Jennifer också, men henne träffar jag jätteofta som tur är, haha! Det var alltså vi fem som hängde ihop under de tre veckorna vi var på Malta i somras. Det märktes inte att det hade gått tre månader sedan vi sågs senast, alla var lika galna som sist vi träffades! :D 
 
Vi gick förbi en gunga som Jennifer testade :D 
 
Linn, Anna, Julia och Jennifer :D 
 
Utanför stugan där vi bodde.
 
Tack för fyra superhärliga lovdagar! <3

RSS 2.0