Busungen

 

Från panorama till planet

Från den här:
 
Till den här:
 
Här ser ni panoramat innan det blev en planet! Det var första gången jag gjorde ett panorama över huvud taget så allt är inte perfekt, men jag blev ändå nöjd med planeten ;)
 
 

Malte/Sid

Två normala bilder.. 
 
 
Och en onormal..
 
Haha, jag älskar sista bilden på Malte! Av någon anledning så tänker jag på typ Sid i Ice Age, haha. Kanske för att han ser så borta ut.. På tal om Sid.. -->länk 
 

Bildbomb :D

 
 
 
 
 
 
 
 
Länge sedan det var någon bildbomb här, så nu var det verkligen dags! Här har ni bilder på fina Jennifer, Marielle, Moa och mig! Det var väldigt fint fotoväder och jag tycker att vi fick många fina bilder!

Bland smörblommorna


 
 
Här är en liten tjuvkik på bilderna Moa, Jennifer, Marielle och jag fotade i tisdags. Blev många fina bilder, fler kommer upp i veckan!

Sötnosen Malte

 
 
 
 
 
Här har ni honom, Malte! En busig och supersöt kooikerhondje som flyttade in hos oss igår. Väger ca fyra kilo och är inte större än en katt. Jaa, vad ska man mer säga? Ett riktigt charmtroll är han i alla fall :D
 

Grattis Sverige!

 
Idag är det Sveriges nationaldag vilket betyder segling för mig! :D
 
Igår hämtade vi Malte, bilder på sötnosen kommer senare idag eller i morgon!

Uddevallaplaneten

 
Sååå..! Nu är jag äntligen klar, har suttit sedan kl nio ikväll och blev klar halv ett! Det konstiga är att det inte ens känns som att det har gått lång tid! Fast nu börjar ögonen ramla ihop.. 
 
Men nu är i alla fall det sista arbetet klart och jag ska lämna in det på måndag, orkar inte skicka det nu, haha ;) Vad tycker ni? :) 

Sumobrottarna

 
 
Jaaa..... Det här är vad jag och Moa gör när vi är ensamma hemma xD

RSS 2.0