En passiv bloggare..

Hehe.. Jag har inte bloggat något intressant på typ en vecka! Inte för att jag brukar blogga om intressanta saker, men ni fattar! ;)
 
Jag har egentligen ingenting att säga idag, mer än att jag är superglad för att det är jullov i morgon! :D Och jag är klar mad ALLA julklappar! Har till och med en extra om jag skulle ha glömt någon! Känner mig väldigt duktig.
 
Den här veckan har vi brytvecka i skolan, vilket innebär bara mediaämnen! :D Vi har fotat i studio, spelat in en kortkortkortkort-film och spelat in ett eget radioprogram. Det är superkul! 
Här är en bild från idag i studion. 
 
Foto och redigering: Alice Hilmersson
Modell: Jag

Saknar ♥


Opps!

 

 
En bild på lilla mig. Ganska gammal men, men..
 
Ha det bra! ♥

Fler vinterbilder!

 

 
Jag gillar vintern när det är sol! Det ska antingen vara sol eller snöa, det är så tråkigt när det bara är mulet och grått!
 
På tal om ingenting har min fina vän Cilla skaffat blogg!Grattis till henne! :D Besök gärna! Här är hennes blogg.

Några vinterbilder

 
Några vinterbilder från igår.
Idag har vi haft julkalas för släkten vilket innebär supergod mat och massor av olika sorters kakor. Har säkert gått upp tio kilo på bara den här dagen, haha. Men gott var det i alla fall :D Vi var och kollade på Emaus luciatåg innan och de är så söta! Moa var en tomte som sprang runt och sjöng tipptapp-sången! 

Vinterporträtt


Dansföreställning

 
Bild och skärmdump från en dansuppvisning jag var på igår. Dansettorna hade satt ihop en helt egen föreställning som var jättejättebra! De är superduktiga! :D

Min kamera/fotografering

Bild från pricerunner.se
 
Jag köpte jag min första systemkamera, en Sony a290 i januari 2010 eller 2011. (Har fått hjärnsläpp och kommer inte ihåg vilket år!) Jag hade sett en reklam på TV:n att det var ett erbjudande på just den här kameran, så jag slog till. 
 
I början fotade jag på autolägena och tyckte bilderna blev helt fantastiska. Det var de inte, men kameran jag hade haft innan var en litenliten digitalkamera på 5 mp och det var inte någon höjdare direkt. Sedan började jag läsa fotobloggar och söka på kamerans inställningar. Nu fotar jag i princip bara manuellt, och det har jag lärt mig genom timmar av bloggläsande och fotoskolor på internet. 
 
Kameran då.. Min kamera är en bra nybörjarkamera som har lärt mig mycket, men nu har jag växt ifrån den. Det som stör mig mest är att ISO:n inte går att dra upp över 400, då blir det bara brus i bilden. Gillar den ändå väldigt mycket, och jag tycker att den ligger bra i handen. I skolan har jag fått testa olika Nikon-kameror som är ungefär lika bra, och jag tycker att min Sony vinner över alla. Kanske är jag partisk, har ju lärt mig min egen, men jag tycker att Sonyn ligger bättre i handen och det är lättare att se sina inställningar.
 
Planerar ändå att köpa en ny och bättre snart, av märket Canon. Vet inte vilken än så länge, men jag är säker på märket i alla fall. Får väl åka och testa eller nåt ;)
 
Skriv gärna om ni har några tips! ;)

Vit som snö


Mysis-Moa

 
 
Nu sitter jag och Moa och ser på One tree hill, det är sååå braaaa!! Blev en aning sjuk igår efter vinterfotograferingen i bara linne... 
Aja, det var det värt! 
 
Hoppas ni har det bra! ♥ //Sjukling 1 & 2

Snö ♥

 
Snö i Uddevalla! :D Inte mycket, men i alla fall! 
Slutade tidigt idag och bestämde mig för att gå ut och fota lite självporträtt. Remus fick hjälpa mig att sätta fokusen rätt, och sedan var det min tur att bli fotad. Upptäckte att jag såg ut som en stoppad korv eller liknande så tog av mig jackan och halsduken. Gaaaanska kallt kan jag säga, men värt det. Jag brukar nästan aldrig använda blixt när jag fotar, men nu använde jag den som upplättning. Det funkade väl ganska bra.. Märkte att snö är ganska kontrastlös, haha, men efter lite photoshopande blev det väl okej bilder ändå? :)
 
Hoppas ni har hart en bra dag! ♥

The Body Shop

 
 
Ääääälskar the Body Shop! ♥ Köpte citron-lip butter häromdagen och har knarkat det sen dess, haha. Luktar sååå gott och funkar superbra! På bilden ser ni förutom lip butter en burk med grapefrukt-body butter, som också luktar jättegott! Julklappstips nummer 1, helt klart! 
 
 
 
 

RSS 2.0