Grönt

 
 
Två gröna bilder från helgen. 
 
Idag har det varit fullt med nationella prov, den här gången i spanska. Gick väl halvbra, fattade lite i alla fall ;) Nu ska jag sova, i morgon är det muntligt i spanska, är liiiite nervös.. 
 

Skuggor


Ullared!

 
I lördags var ju mamma, Moa, Ingmari och jag på Gekås i Ullared och hade det bra :D Solglasögonen, tröjan och byxorna på bilden är därifrån, riktigt nöjd! Inte så ofta man ser outfit-bilder i min blogg... Men i söndags var vi ute och gick en promenad och då passade vi på att fota oss i våra nya kläder ;) Det blev dock ingen storshopping för min del, mest kläder och lite andra småsaker. 
 
Ha en bra måndag!

Malte

Foto: Kennel Cirtaps
 
Här har vi honom, Malte! :D Den femte juni hämtar vi honom, och jag längtar såååå! Uppfödaren beskriver honom som en glad och sprallig kille som vet vad han vill ;) Han älskar att hitta på saker, och vi tror att det var han som inte riktigt hade koll på sin egen storlek. Han försöke ta sig förbi där det inte ens fick plats för en liten kattunge, haha. Visst är han söööt?! :D

Grönt, grått och motljus


 
 
 
 
 
På skansberget fanns alla möjliga bakgrunder; asfalt, löv, träd och blommor! Och perfekt fotoväder på det, me like! Blev faktiskt mest stående bilder, men av någon anledning gillade vi det bäst.
 
Vad tycker ni om bilderna? Vilken gillar ni mest? :)
 

Fler bilder!

 
 
 
Här kommer några fler bilder från Skansberget igår. Men det slutar inte här! Jag har massor av fler bilder att visa, men jag delar upp det i några olika inlägg :)
 
Bilder på Moa har jag fotat, och de på mig har Moa fotat ;) Så stolt över henne! 
 

Skansberget

 
 
 
Världens bästa fotoplats! Mer bilder imorgon!
 

Trött?

 
En till bild från i torsdags. När vi hade lekt med valparna ett tag blev de trötta och en av dem somnade i mitt knä <3 Haha, de var så gulliga när de inte hade någon koll på vare sig framben eller bakben, de kravlade sig upp i våra knän och gick sedan vidare till någon annan. Om något syskon var i vägen var det bara att kliva rätt över. Valpar som befann sig ivägen för någon annan fick fungera som en trappa upp till målet, haha :D  

Valpar :D

 
En drös med bilder på sötnosarna vi var och hälsade på idag. Fyra stycken hanvalpar och en av dem ska bli vår! :D De var sååå söta och skulle bita i både fingrar, tår, hår och kamerarem, haha! Ååååh vad jag längtar till juni, för då ska vi få honom! :D Detta är alltså kooikerhondje-valpar, och det finns bara 1000 st i hela Sverige berättade uppfödaren. De är vanligare i Holland (rasen kommer därifrån) och i Finland där den används mycket till agility. 
 
Alla var så underbara och det ska bli superkul när vi får veta vilken av valparna vi ska få :D

Porträtt bland vitsipporna

Foto: Moa
 
Häromdagen var jag och Moa ute och gick en långpromenad med hundarna i sommarvärmen, och då passade vi på att fota lite. För en gångs skull var det jag som fick stå modell, kändes ovanligt ;) Idag är det dock inte lika varmt.. Har ösregnat hela kvällen men våra små seglingselever var glada ändå! Det gillas! :D
 
Ni får ignorera mina bleka ben på bilderna, men jag kunde inte låta bli att gå i shorts, det var ju så länge sen! :D
 
 

Blommor

 
Några bilder från en skogspromenad :) Idag gick jag och Moa till blåsippebacken med hundarna och det blev många fina bilder. De kommer nog upp inom några dagar på både min och Moas blogg. 
 
Idag har jag också seglat, vilket var helt underbart! Nästan allt funkade och jag och Jennifer samarbetade som aldrig förr. Härligt! Ett plus är ju att vi vann över alla tvåkronorna och kom tvåa av alla totalt fem båtar :D 

Ronja och Dexter

 
Dessa två hundar har vi passat i snart två veckor och de ska vara hos oss i ungefär en vecka till. Ronja som är svart fastnar inte lika bra på bild som Dexter, plus att hon aldrig kan vara still. Det är svårt att tro att hon är tolv år med all energi som hon har! Dexter däremot är en liten cool snubbe som mest gillar att få kli på magen och äta från bordet när han tror att ingen ser. De är varandras motsatser kan man säga! Hursomhelst är de väldig fina och det är härligt att ha lite hundar i huset igen! 
 
Nu är det inte ens en månad kvar tills vår kooiker kommer hit, wiiii :D Vi längtar efter dig Malte! 

RSS 2.0