Mitt 2013 del 3

 
Juni, juli och augusti: I början av juni hämtade vi vår gosehund Malte som verkade trivas från första stund. Hela bilturen hem sov han som en stock och han var så söööt. <3 I juni och juli var det seglarläger i vanlig ordning, och midsommar tror jag nog att det var där någon gång också ;) Midsommar spenderades på Gullholmen, och konstigt nog var det massa okända människor som kom fram och pratade med oss mer än vanligt. Kanske var det för att vi gick runt med en liten valp, men jag vet inte... ;) 
 
Efter seglarlägren åkte vi till Nylinge och var där en vecka, och sedan bar det iväg till Malta! :D Maltaresan tar jag dock i ett annat inlägg, blir för långt här. 
 
När jag kommit hem från Malta väntade ett vanligt sommarlov i Sverige med kompisar, segling, sol och bad. Sista delen på sommarlovet utnyttjades till max med en seglingsvecka med Lundvalls. Vi seglade b.la. till Göteborg och tog en dag på Liseberg. På Liseberg hade vi tur, jag vann ca 1 kilo choklad (dock ingen stjärnvinst), och Moa vann dubbel stjärnvinst! Vi levde på Marabou mjölkchoklad och nötchoklad resten av seglingsveckan ;) Mums! 
 
Hehe, jag vet att det är februari och att jag borde släppa 2013 nu, MEN nu har jag påbörjat denna årskrönika och för en gång skull ska jag se till att avsluta det jag påbörjat! Sista delen kommer upp innan februari är slut, och sedan ska Malta få ett litet inlägg för sig. Ha det så bra, och vill ni se något roligt kan ni klicka HÄR! :D Om ni vill se något mer roligt, klicka HÄR! :D

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Vilket bra inlägg, årsinläggen är jätteroliga att läsa! :D <3

Svar: Tack! :D
lisensfoto.blogg.se

2014-02-06 @ 09:38:15
URL: http://luckyduck.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0