Kaos

Lite ljuskaos. Det blir inte många nya bilder hemma hos mig den här tiden på året. Ofta är det mörkt när man kommer hem, eller så är vädret sämst. Jaja.. Får väl fota på helgerna! Nu kom jag på en sak jag önskar mig i julklapp också! Ett par smidiga fingervantar som man kan använda när man är ute och fotar! Funkar ju inte jättebra med tummevantar...
 
Idag har jag förestaen frivilligt klättrat 11,5 meter upp i luften! Träffade några från seglingen och var och klättrade på klättervägg. Läskigt men kul!
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 

Bokeh

 
 

Bääää

Bläää för plugg på en söndag! Har suttit och pluggat historia nästan hela dagen, men jag är i alla fall klar nu! :D
Om någon har sömnproblem är det bara att säga till så kan jag skicka över uppsatsen! Perfekta sömnmedlet, haha!

För att lätta upp stämningen lite bjuder jag på en finfin fårbild från i somras.

Instagram

Har gått och blivit helt kär i instagram ♥ Det är så lätt att hitta fina bilder eller ladda upp egna. Går ju mycket fortare att ladda upp en bild där än vad det gör på bloggen också. Kanske därför jag har försummat bloggen den här veckan. Får bli bättring på det här, Lisen! 
 
Men, men.. Har väl inte hänt jättemycket den här veckan; hade två prov som faktiskt gick över förväntan :D Har också varit och dansat på sportlife idag. Skulle egentligen dansat zumba, men de hade bytt ut den mot någon annan sorts dans som jag inte kommer ihåg namnet på. Kul var det i alla fall!
 
I morgon blir det Breaking Dawn part 2 med finaste Jennifer :D Ska bli superkul!
 
Back to instagram; Follow me! Haha, gör som ni vill såklart, men nu vet ni att jag finns i alla fall ^^ 
 

Uddevalla

Ibland är Uddevalla rätt fint ändå. Iphone-bild som jag tog när jag och mamma var ute och gick idag. Hade med mig min vanliga kamera och var förberedd på att ta massa foton på Remus, men icke.. Minneskortet i kameran fick för sig att inte fungera så vad gör man? Fick bli lite bilder med mobilen istället. 
Hope you like it!
 

Linslus?

 
Remus gillar inte alls att vara med på kort. Det kan vara svårt att tro med tanke på alla bilder på honom här på bloggen, men så fort jag tar fram kameran vrider han bort huvudet eller gör konstiga miner. Om jag ska får honom att titta in i kameran måste jag ha godis eller en leksak. 
Nackdelen med det ser ni på första bilden; han blir så fruktansvärt glad och uppspelt om man använder godis så han börjar hoppa och skälla och skutta, och då hinner jag inte med med inställningarna :( 
 
Haha, det brukar alltid bli några bra bilder i alla fall! ♥

Myspysfilmkväll ♥

Filmkväll med sötnosarna ♥

Segling <3

Tog den här bilden för i september förra året. Laddar upp den i väldigt dålig kvalité, för jag vill inte ha några bildstölder. 
Det är självklart förbjudet att kopiera någon av mina bilder, det hoppas jag alla förstår! Copyright gäller förstås på alla mina bilder! ;)
 
I alla fall; Jag laddar upp den här bilden för att jag inte har inte seglat på flera veckor :(( Börjar sakna det! På bilden ser ni min pappa och hans seglingskompisar. Ni trodde väl inte att jag var ensam i familjen om seglingsintresset va? ;) 
 
Kan någon lista ut vem som har väjningsplikt? :)

Sommarbild i vintermörkret

Solnedgång från augusti 2011.

12 november

Blogginlägg! Wohooo! :D 
 
Jag ska inte skriva ett långt inlägg nu, har egentligen ingenting att säga. Det har inte blivit mycket fotat hos mig den senaste tiden, skyller på vädret...
 
Här får ni en bild på söta Remus i alla fall:

Chai latte + sallad

 
Mat/fika som jag åt igår i Göteborg. Det var väldigt mumsigt även fast chai latte inte passar jättebra ihop med sallad ;) 

Plantimals

Hej! Har ni hört talas om plantimals någon gång? Det är en bild som görs i photoshop där man klipper ihop en bild på ett djur med en bild på en växt eller frukt. Sök på google om ni inte förstår, det är jättecoolt! 
Hur som helst.. Vi ska göra en plantimal-bild i skolan och jag har lite brist på fantasi. Jag skulle bli jätteglad om ni kommenterar tips på vilka djur och växter jag kan photoshopa ihop. Eftersom jag ska ta bilderna själv och det är november så funkar det inte med insekter och sådana djur, de har väl gömt sig nu. Men som ni nog vet har jag en hund, och det finns mängder med katter där jag bor, det kanske man kan göra något med? 
Frukter finns att köpa i affären så det är inget problem, och det finns ju en del växter ute i alla fall. 
Jag blir superglad om ni kommenterar förslag på vad jag kan göra! 
 
Här nedan ser ni mina ganska misslyckade skisser på idéer jag har, haha ;)

Katten vad söt!


Bildbomb Grekland

Nu har jag lte dåligt samvete..  Jag skrev ju att jag skulle lägga upp bilder förra fredagen, men det kom inte upp en enda bild här på bloggen! Förklaringen är nog att jag är en sann tidsoptimist, och jag trodde att jag skulle hinna  skriva ett inlägg innan jag åkte iväg till Grekland med familjen. Det hann jag inte.. 
 
Nu lägger jag i alla fall upp bilder som borde täcka upp för veckans bloggpaus:
 

 
 
Jag har alltså varit i Grekland i en vecka, och det har varit helt underbart! Sol, bad, mumsig mat och massor av katter! Vi bodde på ett litet hotell på norra Kreta som hette Adonis. Rekomenderar det om någon ska dit, men eftersom det är så litet så ingick varken frukost, lunch eller middag. Jag föredrar ändå det framför all-inclusive som vi har testat en gång förut. Man blev mer fri att åka vart man ville tyckte jag. 
 
Nu ska jag äta, ha det superbra! ♥

RSS 2.0