Sommarlov <3

o
 
 
Hej alla ni som fortfarande kollar på min blogg ibland! Jag får väl börja med att säga förlåt för världens sämsta uppdatering, men jag har varit utttagen av mitt sommarlov ;) 
 
Kan ju också berätta att jag har huuuuur mycket bilder som helst att visa, men jag hinner inte lägga upp alla ikväll, och i morgon bitti åker jag till Malta och är där i tre veckor så uppdateringen kommer inte att bli bättre precis..! Men jag kanske mobilbloggar, och när jag kommer hem blir det nog många bildbomber. Då ska jag också försöka få in lite seglingsbilder, det är ju det som har upptagit all min tid de tre första veckorna av sommaren. Jag har varit ledare under seglarlägren som hålls på Viken Ägir, drömjobbet! 
 
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska upp vid 6 i morgon, men ni får ha en fortsatt bra sommar! 
 
De flesta bilderna ovan är från Nylinge, det är också huset som är Nylinge ;)
 

Fina Moa

 
Modell: Moa Davidsson

Mamma och syster

 
 
I söndags var jag, Moa och mamma på dop. Min kusin på pappas sida har fått ett barn, men eftersom pappa var på Bohusracet fick vi representera familjen ;) Men Det var i alla fall fina täd bakom kyrkan och då passade jag på att ta lite porträtt på mamma och Moa. Tyvärr var solen lite för stark, men det blev ganska bra ändå tycker jag :)
 
 

RSS 2.0